Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
20.06.2016.
08:15 > 08:18
Čak 53 žalbe podnete su u poslednje dve i po godine protiv Grada Novog Sada i gradskih preduzeća i ustanova Povereniku za informacije od javnog značaja, uglavnom zbog ćutanja o raspolaganju novcem građana i zbog postupanja gradske vlasti.
  • samo gledam

    20.06.2016 09:59
    Kazne izricati pojedincima, a ne institucijama/preduzećima. Pa nek se i dalje *urče ...
  • Georg

    20.06.2016 09:58
    Tako je to kada nam grad vode idioti!!!
  • Smrdija

    20.06.2016 09:55
    Srbija - zemlja prevaranata.
  • ana

    20.06.2016 09:23
    Lisje
    kad se gradjanin zali gradu da je Lisje totalno promenilo uslove iz prvog ugovora o zakupu i da ne da cenovnik niti je isti bilo gde obelodanjen njihov pravnik pita Lisje da li radi po Zakonu. Raaaaaaaaaaaaadimo ovi odgovre. Dakle nema provere.Eto vidite da kažu da rade po zakonu
    Gde je cenovik vazda je bio javan i na sajtu. HOCEMO CENOVNIK. Javno preduzeće ne može da ima tajni cenovnik.
    Ne može se naplaćivati ništa van Odluke grada i sigurno da to ni ne postoji u odobrenom cenovniku jer ne bi bilo u skladu sa važečom Odlukomna koju se svi kao pozivaju ali je ne poštuju. Za uredjene parcele 3 puta se naplačuje urednje i to ugovorom sa varijabilnim stavkama. Dakle samo 15 god za 70 hiljada pods uslovom da se plati odmah ili ne zna se koliko ako se deo plaća godisnje.Zakupite uredjenu parcelu pa posle plaćate uredjenje.
    Evo novinari probajte da objavite sajt na kom je istaknut cenovnik odobren od strane grada. Sumnjam da na njemu potoje stavke koje "ukorporuraju "sve u jednu pa placate 3 puta odrzavanje te tako grob ispod trave kojilici na onaj za NN lica bude najskuplji skuplji od mermerne grobnice. Lisje je kao svajcarskka banka a ugovori sa gradjanima kao uvod u duznucko ropstve večito ili do zajedničke jame osarijuma ako ne možete da ih ispunite..Jednostavno ne može da bude zakonito poskupljenje od 200, 300 i 400 posto u odnosu na pre 10 godina jer niti je inflacija bila toliko procenata niti devalvacija. Posebno jer ostale cene ostale iste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna